Over SportZ Care

SportZ Care is een divisie van SportZ Nederland, een bedrijf, dat reeds meer dan 18 jaar bestaat en vooral acteert op de markt van ‘de directe verkoop’ van gezondheids– en welzijnsproducten.

SportZ Care is gevestigd in Mijnsheerenland aan de Stougjesdijk 205, postcode 3271 KC te Nederland.

Neem contact met ons op, bel: 0186-612216 of 06-53328138 of zend een E-mail naar info@aloeverasite.nl

U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.


Werkgelegenheid

2 euro in abstracte wereldbol

Internet: Serious Business

Wij hebben nog diverse openingen in Nederland voor zelfstandig opererende verkopers/demonstrateurs van vele van onze producten.

U krijgt een beschermd gebied, een opleiding en de kans om uit te groeien tot een succesvol zakenman/vrouw met relevant hoge verdiensten. Distributeur is Uw bestemming!

Bent U slechts geïnteresseerd om iets bij te verdienen, dan kan dat ook. Word dan demonstrateur van één van onze productlijnen. In de uurtjes die U beschikbaar stelt, kunt U voor Uzelf een leuk zakcentje bijverdienen. Uw opleiding is weer gratis. Géén investering, géén MLM.

Voor jong en oud hebben wij openingen. Grijp je kans, want zoals de Amerikanen zeggen: “Een echte kans, krijg je nooit een tweede keer!”.

Neem contact met ons op en hoor wat wij U kunnen bieden. Doe niet dom en grijp je kans! Anders zou je jezelf misschien later moeten toegeven, dat datgene dat je juist voorbij liet gaan de kans van je leven was!